In de kijker
 • Getuigenis

  3001 Heverlee Half open bebouwing - Knap verkocht binnen 2 maanden

  Tinne heeft ons op een vriendelijke en professionele manier verder geholpen met de verkoop van mi...

  Albert Bers - 2016 - Heverlee - Kerspelstraat

  Getuigenis

  3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016 : Knap verkocht binnen de 2 weken aan een hele mooie prijs!

  Tinne is geen ‘kleine vastgoedmakelaar’ zoals ze zichzelf voorstelt, maar voor ons een ‘grote’, o...

  Anita en Luk, vooralsnog Wijngaardlaan 20, 3001 Heverlee - 2016 3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016

 • Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
 • Getuigenis
  ''

  Ik ga met woningeigenaars aan de slag, in een persoonlijk traject, zodat hun woning snel en aan de best mogelijke prijs  verkocht/verhuurd wordt !

  Getuigenis

Uw woning aantrekkelijk maken voor verkoop of verhuur

You never get a second chance to make a first impression

De eerste indruk die kandidaat kopers van uw pand krijgen, is vaak allesbepalend. Uw woning aantrekkelijk maken voor het bredere publiek via vastgoedstyling loont zeker de moeite. Uw huis geraakt sneller verkocht én dat aan de best mogelijke prijs!

Als verkoper of verhuurder bent u vaak emotioneel verbonden met uw (t)huis en dat maakt het niet altijd evident om uw woning vanuit het standpunt van een buitenstaander te bekijken. U ziet vooral mooie herinneringen, terwijl de koper eerder wil focussen op de toekomst en het potentieel van uw woning. Een kloof die ik als vastgoedstyliste voor u kan dichten.

Vanuit mijn ervaring als vastgoedstyliste deel ik handige tips & trics met u om uw woning optimaal te presenteren en tegelijkertijd toch een warm thuisgevoel te creëren.

Praktische home staging tips

Wanneer u uw woning te koop aanbiedt via ImmoWonen hoeft u niet ver te zoeken voor professioneel immostylingadvies. Ik heb heel wat ervaring met vastgoedstyling voor verkoop!

Bij aanvang van onze samenwerking bezorg ik u enkele praktische tips om uw woning nog aantrekkelijker te maken en het potentieel maximaal zichtbaar te maken. Met enkele kleine ingrepen en een beperkt budget kan u al heel wat realiseren. Het huis ruimer maken door decoratie, boeken en dagelijkse spullen weg te bergen, is altijd een goed idee. Hier en daar accessoires in een opvallende accentkleur voorzien of een minder vaak gebruikte bergruimte herinrichten tot een functionele ruimte is ook een aanrader. En heeft u ook al aan een bos verse bloemen en een lekker geurtje in huis gedacht?

Behalve deze praktische tips, kan ik ook tijdens het gehele verkoopproces vergaand en concreet interieuradvies leveren. U heeft het maar te vragen! Ik ben je coach van A tot Z!

Een leegstaande woning aantrekkelijk maken voor kandidaat kopers en huurders

Niet alle potentiële kopers of huurders kunnen zich een leeg pand voorstellen als een leefbare en gezellige thuis. Ook om zo’n leegstaand pand aantrekkelijk te maken voor het brede publiek, kan u op mijn ervaring rekenen. Ik zal hiervoor de woning aankleden met tijdelijk meubilair en passende accessoires.

Niet overtuigd: hierbij een onafhankelijk artikel van de beleggersgids september 2016 : klik hier

Klaar voor actie?

Benieuwd welke meerwaarde immostyling voor de verkoop van uw woning te bieden heeft? Even contact opnemen volstaat om de mogelijkheden te ontdekken.

IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs www.immoscoop.be IMMOSCOOP is een immo portaal en de hotspot voor vastgoedprimeurs. De meest recente panden te koop en te huur van erkende immo vastgoedmakelaars.

Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be”, eveneens met de hyperlink naar de website!

Heverlee Centrum (Leuven) Rijwoning : wat homestaging kan doen ! via ImmoWonen
Herent : Woning met make-over : Living die door vastgoedstyling zijn potentieel toont!
Blanden - Oud-Heverlee: Villa met homestyling verkocht op 6 weken via ImmoWonen
Leuven Centrum: Woning verkocht binnen de week: met vastgoedstyling spreekt deze kamer een breder publiek aan en was de woning snel verkocht aan de best mogelijke prijs
Haasrode (Oud-heverlee): een kille gang van de villa wordt een warm onthaal met homestyling via ImmoWonen
Heverlee (Leuven) : een kil appartement toont zijn potentieel : verkocht aan de vraagprijs via ImmoWonen

Klaar voor actie?

Benieuwd welke meerwaarde immostyling voor de verkoop van uw woning te bieden heeft? Even contact opnemen volstaat om de mogelijkheden te ontdekken.