In de kijker
 • Getuigenis

  3001 Heverlee Half open bebouwing - Knap verkocht binnen 2 maanden

  Tinne heeft ons op een vriendelijke en professionele manier verder geholpen met de verkoop van mi...

  Albert Bers - 2016 - Heverlee - Kerspelstraat

  Getuigenis

  3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016 : Knap verkocht binnen de 2 weken aan een hele mooie prijs!

  Tinne is geen ‘kleine vastgoedmakelaar’ zoals ze zichzelf voorstelt, maar voor ons een ‘grote’, o...

  Anita en Luk, vooralsnog Wijngaardlaan 20, 3001 Heverlee - 2016 3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016

 • Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
 • Getuigenis
  ''

  Ik ga met woningeigenaars aan de slag, in een persoonlijk traject, zodat hun woning snel en aan de best mogelijke prijs  verkocht/verhuurd wordt !

  Getuigenis

Word ik binnenkort uw makelaar?

Laten we eerst even kennismaken

Ik kies steevast voor een persoonlijk traject gebaseerd op vertrouwen en regelmatig overleg en vind het daarom heel belangrijk dat het ook op persoonlijk vlak klikt. Zullen we een kennismakend gesprek inplannen om dat te ontdekken?

Hmmm, er ging precies iets mis. Kijkt u aub even na dat u alle velden correct heeft ingevuld en verstuurt u me nogmaals uw bericht?

Voornaam *

Naam *

Straat

Nr.

Bus

Postcode

Gemeente

Telefoon *

Email *

Bericht *

Immo Wonen

Prinses Lydialaan 65, 3001 Heverlee - Leuven

BE 0867 001 341
BA: Polisnr. BA 730.390.160

Derden Rekening: KBC Bank : BE 75 7390 11 33 4651
Bank van Breda : BE66.6451.0009.5143
Bankrekening: KBC Bank : BE 11 7390 1133 4348
Bank van Breda : BE77.6451.0009.5042

Lid van CIB
BIV BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL
BIV-Plichtenleer: KB van 27 september 2006 www.biv.be

Zal ik me kort voorstellen?

Contact

Tinne De Lepeleire

tel0477 66 33 84

Prinses Lydialaan 65, 3001 Heverlee - Leuven
BIV 506.650 Erkend vastgoedmakelaar

''

Natuurlijk vind ik het erg belangrijk dat een woning snel en aan de best mogelijke prijs verkocht of verhuurd wordt. Klantentevredenheid staat bij mij altijd centraal. Daarom nemen we ook alle belangrijke beslissingen samen.”

Ik heb eerst 3 jaar marketing aan de Katholieke Hogeschool Leuven gestudeerd voor ik de 3-jarige opleiding vastgoedbeheer heb gevolgd. Het was onder andere door mijn eigen woning te verbouwen (onder het toeziend oog van mijn vader die burgerlijk ingenieur bouwkunde is), dat ik mijn bijzondere interesse in vastgoed ontdekte.

Alles wat ik in beide opleidingen en tijdens mijn 15-jaar durende commerciële carrière in Brussel, Antwerpen en Leuven heb geleerd, kon ik nadien tijdens mijn makelaarsstage in de praktijk toepassen. Ik was tijdens deze 1,5 jaar durende stage in Brussel immers verantwoordelijk voor de verkoop van investeringsappartementen.

Intussen specialiseerde ik me ook verder in vastgoedstyling & homestaging. Marketing is ontzettend belangrijk bij de verkoop van vastgoed, maar een woning aantrekkelijker maken door immostyling doet ook wonderen voor een sucessvolle verkoop.

In juli 2012 had ik mijn titel Erkend Vastgoedmakelaar op zak en kon ik mijn droom waarmaken: mijn passie voor vastgoed, interieurinrichting en fotografie combineren door ImmoWonen op te richten.

Tinne in ‘t kort:
Geboren en getogen in Heverlee en trotse Leuvenaar | aanstekelijk enthousiasme | creatieve problem solver | uitzonderlijke gedrevenheid | houdt van haar gezin, koffie, dansen en fietsen

 

IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs www.immoscoop.be IMMOSCOOP is een immo portaal en de hotspot voor vastgoedprimeurs. De meest recente panden te koop en te huur van erkende immo vastgoedmakelaars. www.immoscoop.be

Waar en Wanneer je huurcontract laten registreren? Binnen de 2 maanden na de ondertekening dien je je huurcontract samen met de plaatsbeschrijving, in 3-voud te laten registreren. Dit is gratis voor woninghuur: Klik hier om het juiste registratiekantoor te vinden voor de registratie van jouw pand:  

Hoe het contract opmaken? Hoe lang? Welke kandidaten? Hier is je vastgoedmakelaar de ideale professionele begeleider voor. Tinne neemt je het werk uit handen. 

Ook op de ImmoWonen Facebookpagina valt heel wat te beleven.

U kan er onder andere nieuwe panden ontdekken of u laten inspireren door verschillende voor-en-na foto’s van mijn vastgoedstyling projecten.