In de kijker
 • Getuigenis

  3001 Heverlee Half open bebouwing - Knap verkocht binnen 2 maanden

  Tinne heeft ons op een vriendelijke en professionele manier verder geholpen met de verkoop van mi...

  Albert Bers - 2016 - Heverlee - Kerspelstraat

  Getuigenis

  3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016 : Knap verkocht binnen de 2 weken aan een hele mooie prijs!

  Tinne is geen ‘kleine vastgoedmakelaar’ zoals ze zichzelf voorstelt, maar voor ons een ‘grote’, o...

  Anita en Luk, vooralsnog Wijngaardlaan 20, 3001 Heverlee - 2016 3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016

 • Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
  Getuigenis
 • Getuigenis
  ''

  Ik ga met woningeigenaars aan de slag, in een persoonlijk traject, zodat hun woning snel en aan de best mogelijke prijs  verkocht/verhuurd wordt !

  Getuigenis

Wat mijn klanten te vertellen hebben?

Klanten tevreden maken door een succesvolle en zorgeloze verkoop of verhuur te realiseren, is mijn voornaamste doelstelling. Deze hartverwarmende getuigenissen lezen en dezelfde klanten niet alleen bij de aankoop, maar later ook bij de verkoop van hun huis mogen begeleiden, doet me dan ook oprecht plezier.

IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs www.immoscoop.be IMMOSCOOP is een immo portaal en de hotspot voor vastgoedprimeurs. De meest recente panden te koop en te huur van erkende immo vastgoedmakelaars.

Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be”, eveneens met de hyperlink naar de website!

 

getuigenis

Tinne heeft ons op een vriendelijke en professionele manier verder geholpen met de verkoop van mijn huis. Ze heeft letterlijk en figuurlijk al het werk uit mijn handen genomen en de verkoop in goede banen geleid. Albert Bers - 2016

3001 Heverlee Half open bebouwing - Knap verkocht binnen 2 maanden

Albert Bers - 2016 - Heverlee - Kerspelstraat

Tinne is geen ‘kleine vastgoedmakelaar’ zoals ze zichzelf voorstelt, maar voor ons een ‘grote’, omdat ze, zonder personeel werkend, open en spontaan communiceert, en bovendien een woning ook bouwkundig goed kan beoordelen, wat eerlijk is tegenover verkoper én koper. Dankzij Tinne hebben we ook ‘Homestaging of Vastgoedstyling’ leren kennen, prima gedaan. Minpuntje: onze hond was ‘not amused’ toen hij bij elk bezoek de deur uit moest ... :-) :-) Met dank voor de vlotte verkoop, Anita en Luk, vooralsnog Wijngaardlaan 20, 3001 Heverlee - 2016 Tinne, Je mag terecht fier zijn.

3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016 : Knap verkocht binnen de 2 weken aan een hele mooie prijs!

Anita en Luk, vooralsnog Wijngaardlaan 20, 3001 Heverlee - 2016 3001 Heverlee Leuven Residentieel Vastgoed 2016

getuigenis
getuigenis

De samenwerking met Tinne van Immowonen was uitstekend! Tinne gaat geen uitdaging uit de weg en weet het pand zo aan te bieden dat zowel verkopende als kopende partij er een positief gevoel bij hebben en de juiste verwachtingen koesteren. Tinne haar gedrevenheid, duidelijkheid en openheid leidt tot een vlot verkoop/koop proces.

Friedl M. - Leuven Centrum - Uitzonderlijk vastgoed! Knap verkocht binnen de 6 weken aan een super vraagprijs! 2016

Leuven Centrum : Uitzonderlijk vastgoed: herenhuis, bureau en opbrengst eigendom in 1 met ruime privetuin

Tinne De Lepeleire, Een aanrader aan iedereen om met jou samen te werken!! Heel goed gedaan! Bij deze wou ik je nog bedanken voor alle professionele hulp die we van jou mochten ontvangen.

Sofie H. - 28 Okt 2015

Heverlee - Leuven Art Deco Villa's : Opbrengsteigendom en Privewoning met praktijk

getuigenis
getuigenis

Tinne, nogmaals bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor ons, want het was geen eenvoudige verkoop. Alles is vlot verlopen en 'de buiten categorie woning' is al bij al vlug verkocht. Hierbij mijn ervaring met jou beschreven: " Een zeer fijne, warme, open en professionele aanpak. Tinne zorgt voor alles ( attesten, gemeente, aankleden van de woning, feedback, doorgeven meterstanden, ....) en dit vanaf het eerste contact tot en met de verkoop. Het was zeer aangenaam om met haar te werken, een echte aanrader."

Veronique V.

Heverlee Boskant (Leuven): Ruime villa met praktijkruimte - febr 2015

De verkoop van het appartement van ons mama verliep heel wat vlotter met Tinne. Terwijl wij - de vijf kinderen - allemaal met de dagelijkse beslommeringen zaten nam Tinne op een diskrete maar besliste manier het voortouw. Zij verzamelde de nodige documenten bij de gemeente en de syndicus. Zij zorgde voor een duidelijke en professionele communicatie op enkele internetsites. Maar bovenal zorgde zij voor een schitterende (letterlijk en figuurlijk) presentatie van het appartement. Haar aankleding van het appartment zorgde voor een echte metamorphose en deed kleine commerciele wonderen, terwijl alles eerlijk tot op het bot bleef. Last but not least maakte haar vriendelijke ontvangst van de tientalle kandidaatkopers wel even een verschil. Zonder Tinne's service zou de verkoop een kleine nachtmerrie geweest zijn, een reden tot familieruzie en op z'n minst een tijdsconsumerende bezigheid. En nu ging alles als een fluitje van een cent dankzij Tinne van ImmoWonen.

Guy G.

Verkoper met familie appartement te Heverlee (Leuven) via ImmoWonen (jan 2015)

getuigenis
getuigenis

Tinne De Lepeleire werd ons aangeraden door onze notaris en we hebben onmiddellijk contact opgenomen met haar. We werden zeer goed begeleid, niet alleen in de loutere verkoop maar ook met alle administratie & bijkomende vragen/problemen hieromtrent. Haar professionele maar zeker ook persoonlijke aanpak, maakte dat deze fijne samenwerking heel snel tot het verhoopte succes kwam. An uit Bierbeek.

An L.

Bierbeek (Opvelp) :Villa via Immowonen vlot verkocht !

Tinne sold our house in Heverlee ( only several weeks after the house was for sale with the right price). Tinne's passion for excellence, her personal approach , her ability to let people feel at ease with the house and her honest but clear feedback, makes she is a great professional to hire in case you have some real estate opportunities!

Piet D.

Heverlee Boskant (Leuven)

getuigenis
getuigenis

Getuigenis verhuurder van appartementen te Linden: “Tinne, hartelijk bedankt voor al de goeie hulp, de samenwerking en de raadgevingen. Wij zijn zeeer tevreden en hopen in de toekomst nog te mogen samenwerken. Bedankt Tinne!”

Marie en Roger Van Goethem

Linden : Tevreden Verhuurder van appartementen via ImmoWonen

Tinne, hartelijk dank voor het werk dat je de afgelopen periode hebt gedaan en de leuke babbels. Je bent uniek in 'de wereld der makelaars'!

Greet

verkopen en koper via immoWonen (oktober 2014)

getuigenis
getuigenis

5 maanden lang probeerde ik zelf mijn woning te verkopen. Zonder resultaat. Na tussenkomst van Tinne De Lepeleire werd mijn woning op 2 dagen tijd verkocht aan de vraagprijs! Ik vond het een zeer geslaagde samenwerking met immoWonen. Tinne is een echte professional, ze kent haar vak en begeleidt de verkoop in alle aspecten. Alle benodigde documenten werden door haar in orde gebracht. De praktische tips die ze als vastgoedstyliste gaf zorgden natuurlijk ook dat mijn woning zo aantrekkelijk mogelijk was. Haar open communicatie kon ik ook echt waarderen. Ze was eerlijk en dat deed me goed voelen bij mijn keuze om toch met deze professional in zee te gaan.

Ruth Valckenaers - verkoper Wijgmaal (Leuven)

verkoper via ImmoWonen : verkocht binnen de week aan vraagprijs!

Tinne, ongelofelijk en duizendmaal dank voor je werk, inzet, vriendelijkheid, enthousiasme en plezier in het begeleiden van de verkoop van ons huis!

Yvonne, Lode, Hermione en Marjolein

verkoper Leuven-Centrum via ImmoWonen

getuigenis

Hoe heeft u uw samenwerking met ImmoWonen ervaren?

Ook uw reactie plaats ik graag op deze pagina. Stuur me gerust een tekstje en vermeld er aub even bij of ik die met volledige naam of liever anoniem mag publiceren.